Beauty's curse

 

Jag älskar Lang Leav.

Blahblah

Är sjukt rastlös så väljer att skriva ett helt värdelöst inlägg.
Igår spenderade jag hela gårdagen på sjukhuset. Har hjärnskakning vilket inte är så kul, men det är smällar man får ta (HÄHÄ).

De ringde även från ett TV-program och ville träffa mig i Stockholm idag. Vilket självklart inte gick eftersom jag var på sjukhuset när de ringde.
Har två arbetsintervjuer som väntar på mig också, vilket jag absolut inte förstår eftersom att jag skrev värsta mongo-mailet för att jag var rastlös. 
 
Så trots hjärnskakningen är jag ändå väldigt glad.

 
Här kommer en fin bild på mig och Jonathan.

Feberdröm

Innan jag somnade hade jag högre kroppstemperatur än vanligt vilket resulterade i ytterligare en feberdröm som jag nyligen vaknade upp ur:

"Jag känner inte dig men jag är kär" sade jag till en vit häst varav han plötsligt blev blodröd, reste sig upp och sprang iväg. Hans ena ben trillade av varav jag tog upp det. Det förvandlades till ett glittrande objekt som jag först inte förstod vad var. Jag tog upp min telefon och tog en bild på det för att lägga upp på instagram med titeln "glittrande köttobjekt". 
"HEJ, HASHTAGAR DU?!!" Skrek någon bakom mig. Det var en fladdermus som stannat i luften medan vingarna fortsatte flaxa. Jag frågade honom om han visste vad det var jag höll i handen varav han förklarade att det är ett svärd som skulle användas medan de spelade in Game of Thrones men de märkte att det var magiskt på riktigt så det slängde det. Jag satte svärdet i en väska jag plötsligt hade runt halsen och gick därefter ner för ett berg och in i en silvrig grotta. "Jag ska leta efter någonting tills jag hittar det" sa jag gång på gång medan jag sprang runt i grottan. 

Jag snubblar på en stor jävla bisamråtta och ramlar. Råttan snurrar sin håriga svans runt mitt ben och stirrar på mig tills hans ena öga spricker. Jag börjar känna obehag och försöker slita bort svansen som på något sätt förvandlats till en stor hårig orm. Jag skriker och försöker slita bort den för mitt liv men ormens päls växer och lägger sig som en matta runt mig. Plötsligt är det bekvämt och jag känner att jag kan stanna en stund till. Då öppnar han sin mun och väser ord på tyska som jag inte förstår. Han spottar fram stavelserna i mitt ansikte och jag känner hur det rinner över hela ansiktet. Jag skriker och ber honom sluta utan att lyckas. Då kommer jag på att jag har svärdet i väskan. Jag tar fram det och hugger mot hans håriga huvud för att misslyckas. "AKTA MUSTASCHEN" skriker han. Detta gjorde mig riktigt förbannad varav jag svingar svärdet det hårdaste jag kan. Plötsligt har jag ett blodsprutande ormhuvud i min famn. För att inte hamna i fängelse är jag tvungen att sprätta upp resten av hans kropp och därefter lägga det i väskan. Av någon anledning tyckte jag plötsligt att det var komiskt varav jag tog en bild på detta blodiga och håriga scenario för att lägga upp på Instagram med texten "haha". Jag dumpar väskan tillsammans med den håriga ormkroppen och fortsätter min vandring djupare in i grottan. 

Ett litet hål i väggen lockar min uppmärksamhet varav jag kryper in där och fastnar halvvägs. Jag känner hur paniken kommer när jag inte kan röra mig. Plötsligt rycker någon i mina ben och drar ut mig från hålet. Jag blir ännu räddare då jag tror det är spöket från Paranormal Activity. Men det visar sig vara en snygg brunett med stora tuttar och rosa shorts. Hon ler sexigt och frågar om jag vill ha bröstmjölk med flingor. Kunde självklart inte tacka nej till erbjudandet så vi sätter oss vid ett bord som består av rostaggar. Därefter klämmer hon ut bröstmjölk från sin stora tutte som blir helt platt när hon är klar. Vi äter upp i tystnad och när jag tackat för maten så tar jag mitt svärd och går iväg. En katt springer mot mig med en näbbmus i munnen. "Vad har du här då?" Säger jag och försöker dra ur näbbmusen ur dennes mun. Till slut spottar katten ut näbbmusen som inte var en näbbmus utan ett finger som är så dött så det blivit blålila. Jag vänder mig om och spyr kaskader. Katten börjar också spy. Dock spyr den upp små benrester. Jag blir plötsligt rädd för katten och springer därifrån. Katten springer efter mig och skriker hjärtskärande. Varenda gång jag kollar bakåt har den växt en meter. Plötsligt är den större än en björn och snabbare än en gepard. Jag har ingen chans. Jag känner hur den tar en enorm tugga av mitt huvud och hur halva hjärnan följer med. Täckt av blod försöker jag krypa därifrån utan att lyckas. Jag försöker nå mitt glittriga svärd utan att mina armar rör sig. Jag kan inte röra någonting för att kattmonstret ätit upp den del av hjärnan som styr min rörelseförmåga. Så jag blir tvungen att ligga där i mitt eget blod och känna hur kattmonstret tuggar på min kropp. Min egen köttsaft droppar i mitt ansikte och jag känner att slutet är nära. Mycket riktigt. Han vänder sitt enorma gap mot mitt huvud för att ta en rejäl tugga. I samma sekund som betarna träffar min hjärna dör jag. Jag ser hur jag ligger i skogen som en trasig köttslamsa. 

Sedan vaknar jag upp med ett genomsvettigt nattlinne. 
Det första jag gör är att förvirrat kolla min Instagram för att se de sjuka bilderna jag lagt upp. När jag inte hittar något så fattar jag ingenting. Jag reser mig upp, tar av mig mitt nattlinne och börjar gå hem till min kompis. När jag är halvvägs inser jag att jag är naken. Jag tycker att det är skitsamma och lunkar på. När jag väl är framme så går jag raka vägen in till köket där hon står och steker pannkakor. Jag säger att jag hade en sjuk dröm varav hon svarar på skånska "jäug veit, denn er ente slut enn" och därefter slänger pannkakorna på golvet. Jag förstår precis ingenting och går förvirrat ut därifrån. Jag hör hur någon börjat ropa på mig varav jag följer efter ljudet som kommer från sjön. Efter att letat efter personen som ropat på mig så inser jag att det är sjön som ropar. Jag blir rädd och börja gå därifrån. Sjön ber mig stanna men istället börjar jag springa vilket gör honom vansinnig. En stor jävla flodvåg kommer emot mig och jag har ingen chans att fly. Den träffar mig som ett skott och jag flyter med ut i vattnet. Jag kan plötsligt inte simma så jag sjunker som en sten.

Då vaknar jag upp på riktigt av att jag får en hostattack. Tack och lov är den förbannade drömmen slut. Nu ska jag försöka sova igen.


 

Fuck

Fuck "duktighetsidealet", nyttig instagram-mat, gymselfies och vikthysteria. Väga sig sju gånger om dagen och ett huvud proppfullt av siffror av alla dess slag. Kilogram, Kcal och centimeter. 
 
Fuck proteiner, kreatiner och steroider. Efedrin och amfetamin. Träningsnarkomaner och förvrängda självbilder. Osäkerhet samt brist på både självkänsla och självförtroende. 
 
Fuck att leva livet efter vågen och måttbandet. Skämmas när man äter annat än kvarg. Hjärntvätta sig själv. Känna brännande blickar på de breda höfterna. Anonyma kommentarer.
Ha lampan släckt i sovrummet och blunda hårt. Gråta i duschen och ta trapporna trots att foten är stukad. 

Fuck överdrifter och förbannat bra matkoll. 

 

Nadina Karlsson

RSS 2.0